Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om jag vill vara konsekvent själv när jag säger till någon använd inte ordet inte måste jag säga använd ordet vilket var duvetvems metod


det finns i pingst

det finns inga måsten

men du måste hämta posten

åtminstone den i form av cellulosa

vilket osökt fick mig att tänka 

på tiggaren från celluloussa

med pappersmugg i hand

själv står jag vid rutinens brant

i färd med att ta ett steg framåt

 

ja det finns inga måsten

utom att hämta posten

och brevbäraren som dog på sin post

med fingret i brevlådan

it is a must det är en must

som den till påsk och jul

till kommersiell beskådan

medan verbalklådan meddelar

att det stora vevmodet rullar in

när halaren står med sitt positiv

utan hiv

som var populärt på åttitalet

men nu gäller 10-talets pk-dygder

och mer eller blottade blygder

och det politiska kvalet

till valet nästa år

och som får

konsekvenser för frustande framtiden

och den smajlielajkande samtiden

och då blir jag sur

när ränderna går ur

den svullna kalkonen

likt en struts med huvudet i kanonen

 

det finns inga måsten

så varför då hämta posten?

 

för övrigt "är det inte okej"

att använda just detta slafsiga uttryck

eller säja det var en intressant grej

och då tänker inte på kyck-

lingar

som svingar 

sina vingar

över

klöver-

ängen

och pengen

i terrängen

 

det finns

det finns

så många måsten

som att gå till posten

och hämta posten

och skicka posten

 

och så blev det en loop

loopdeloopdelah

loopdeloopdelah

loopdeloopdelah

 

lahlahlahlahlah

helalaleh

 

glossolaleh

glossolalih

 

 

glossolali

 

 




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP