Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtråns lovsång - haiku

 

Som en våg sköljde

min längtan över din kropp

min åtrås lovsång




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 698 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:47



Bookmark and Share


  [jimmy]
det här är fortfarande fin och vacker...

det gäller också hela boken
(synd att det fortfarande inte går att kommentera boken som sådan...)
jag gillade den blyga inledningen
\"...en nybörjares euforiska vårskutt i en ny hage att leka i. Långt bortom regler och ansvar...\"
2008-02-01

  Markattan
En underbar haiku!
2006-05-26

  Propella
Jag ska försöka låta bli att svära, men jag är så impad över din haiku-talang. Det är svårt att skriva haiku, men när du gör det ser det så lekande lätt ut.
2006-05-26

  DanSan
*

Ja det må jag säga var en skön lovsång

Och dessutom är jag våg . . . hahaha

Skämt åsido detta var mycket bra haikat!!!

MVH Dan


*
2006-05-25

  Albert
här finns ett ord jag ständigt bär i min kropp
säger inte vilket
men jag är dess slav
hur kan man bli dess herre?
och så den där vågen...
och sköljandet...
och längtan...
och lovsången...
oj oj
oj
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes