Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord


lufta

fastnar låter mina ord fastna
inuti mitt huvud
du är redan nog pressad brister kanske

men vem ska jag

lyfta mig med

glömmer ibland javisst
blåst underbar vind styrka

du kan inte sägas
vara
stor tyngd given mig

kan inte säga
du
försvinner om mig
runt om
kringlar krångt pyst
ut ur

det
hela helar
mig oss




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-26 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt helande
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Taly