Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den


blick

den blicken du

gör att man vi orkar litet till rent av glömmer

och hur orkar du?

snälla ögon

glada eleven läraren liv en kommunikation reservationslöst
vill mer det




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-03 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly