Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moderater, socialdemokrater, EAP, KD, liberaler och annat löskefolk.


ARBETARPARTIET

man kallar sig för

arbetarparti

men kan man sätta

arbetaren FRI?

det hela är en

sorglig parodi

man kallar sig

för arbetarparti

 

 

du säger att du är en

liberal

men vill ändå ha makt

som är total

och inskränka

de kristnas fria val

du hävdar att du är

en liberal

 

och andra stöder

"kristdemokrati"

ett bländverk

och ett spegelfäkteri

välsignelsen

ska alltid utebli

för det är

ANTIKRISTDEMONKRATI

 

 

jag står vid sidan av

som Jesus gör

och vägrar stämma in

i denna kör

partierna är ALLA

hår av hin

berusade av samma

skökovin

 

LARZ GUSTAFSSON

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2017-06-15 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant! Nobody cares, de har inte gjort det hittills och kommer inte att göra det sedan heller. Den som tror på politikerlöften kommer att bli besviken igen och igen...
2017-06-15

    ej medlem längre
Skylten är en stor sanning
Ingen bryr sig när dom väl fått rösten
INGEN SÄGER SANNINGEN

TACK

2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP