Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort


ett tag

ett kort tag kändes det som vanligt
har inte varit där på länge
det var riktigt skönt
du vet ett veck i tiden

zickzacksöm smock i livet




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-19 07:39



Bookmark and Share


  Mow Dean
ett ögonblick
en känsla
som kommer ibland
och försvinner
2017-06-19

    ej medlem längre

lägger den mot mitt hjärta
sömmen för att laga
gråtmolnen
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Taly