Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELEFANTEN I RUMMET IGEN

elefanten i rummet

vill man inte tala om

det kom antydningar

det var också allt som kom

vissa gliringar avlossas

med underfundig min

sådant kommer från toppskiktet

i hierarkin

 

 

elefanten i rummet

vill man inte kännas vid

detta namn, denna lära

som stör er sinnes"frid"

det finns någonting här

som man inte kommer runt

man spyr galla i lönndom

och kallar det för "sunt"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18-19/6 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2017-06-19 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
usch tacka nej till intriger..säger sak samma som Senta!
2017-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Det här är ett mycket speciellt kapitel.
Det handlar om en människa som förtalas efter sin bortgång och som även hånades och förtalades under sin levnad på jorden.
I vissa sammanhang blir hans namn fortfarande elefanten i rummet.
Tack för din kommis, kompis!
2017-06-19

  objekt3
jag önskar det var elefanter i rummet
det är så trist ;)
2017-06-19

    ej medlem längre
Tråkigt med folk som går smygvägar med intriger och elakheter!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP