Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot taget av min kära hustru 2009


INTE ENBART KAMP

livet är inte bara kamp

det måste finnas utrymme för njutning

överbetonar jag min strid

så drabbas perspektivet av förskjutning

jag firar INTE denna dag

så hedendomen kan ni behålla

har inte heller mitt behag

i att rock'n'rolla eller trolla

 

 

blommorna lyser gult och grannt

andra är himmelsblå och sköna

smyckar min vandrings dikeskant

lyser som barndom i det gröna

sjung om du känner likadant

strunta ett slag i morgondagen

jubla för budskapet är sant!

glöm alla hot om sarkofagen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-06-23 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, en dag i taget är nog. Om man kan ta det så blir det lättare, morgondagen får själv bära sina bekymmer...
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP