Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Militäriskt..limerick




Så var det Lisa från Fiskeskär
var ihop med en idog militär
med snoppen i givakt
han knullade i takt
mens han putsade sitt gevär



Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-25 11:54



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
rolig =)

jag vill också pilla

'med snopp i givakt
han knulla i takt'
2006-05-26

  Helene Månsson
om jag säger så här - kunde han verkligen göra TVÅ saker samtidigt! Härligt! /Helene
2006-05-26

  Åsa Gustavsson VIP
Idog var ordet!
2006-05-26

    steffe struts
Limerick-mästarinnan har talat,
eller skrivit igen!

tack Bodil för att tar död på myten att
vi män bara kan göra en sak i taget..

så det så!

själv brukar jag också ägna mig åt
annat under kärleksstunderna..

;-))

stefan
2006-05-25

  Markattan
Effektivitet, minsann ;o) Mycket fyndigt och roligt limerickat!
2006-05-25

  Rune Thorsell
Hej alla viktorianer!

Tryck ned hatten och dra upp rockkragen! Värstingen Bodil har slagit till igen!

Ja huvva! Rune T.
2006-05-25

  Anders P VIP
Om man ska va petig... Jag tog mig friheten att putsa lite på rytmen. Annars innehåller den allt. Rim på ortsnamn, snusk, och en slutknorr.

Lilla Lisa från Fiskeskär
var ihop med en militär
med sin snopp i givakt
knulla' han uti takt
mens han putsade sitt gevär
2006-05-25

  DanSan
*

Hahaha . . . håll takten . . .

ett två ett två tre . . .

Alla ni som hör och ser . . .

Mössa bössa och gevär

sängen den ska vara ren

annars ska jag slå din sten . . . hehehe

Underbart bra BodilSan!!!

MVH Dan


*
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg