Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



ringen dansen

sedan dog jag

jag minns att jag vi dansade

orange röd vit blomma klänning ring

knäna gjorde ont efteråt

fast satt fast

bara litet
grand grandios
malevole eller ej

det fanns inget sedan

nu minns jag




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-30 18:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken vacker och suggestiv text. Läser och läser igen. Googlar på malevole...och får fram att det är ett latinskt ord....ond...illvillig??? Eller har jag googlat fel?


2017-07-01

    ej medlem längre
att kunna dansa är inte så viktigt! kram
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Taly