Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: J W Löfgren


INTE INKLUDERANDE


jag är inte inkluderande
och det vill jag inte bli
struntar blankt i applåderande
eller nordmäns raseri
jag är inte inkluderande
jag är mycket selektiv
finner du det enerverande
håll dig borta från mitt liv!


LARZ GUSTAFSSON 170630

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-06-30 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Det är din mänskliga rättighet att vara som du är. Fint foto :)
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP