Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest Råda I Rike Härska

Ett köttsligt rike kvider,
Där berg av sköra ben,
Välter ned i röda hav,
Mot ensliga djup,
Allena.


Bygger en förgävesarmé,
Till den mentala mur,
Innan hären av inre demoner,
Stövlar för att storma,
Omforma.


För vid kärlekens hamn,
Kliver otryggheten upp,
Ur det isande vattnet,
Klädd i rustning av tomma skratt,
Ur takt.


Ärrade händer utan linjer,
Greppar krampaktigt om,
Försöker ta kaos vid hornen,
I en sista kraftlöst strävan,
Att få må,


Som alla,
Andra.




Fri vers av Elias N. Lockne
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-05 22:40



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Wow! Spännande. Vilket språk!
Fastnar särskilt för:
"För vid kärlekens hamn,
Kliver otryggheten upp,
Ur det isande vattnet,
Klädd i rustning av tomma skratt,
Ur takt."
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne