Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner vi oss som tusentals år, där vi står vid..


En Namnlös Kung

Tidlösa portar,
Horisontlös rand,
En bortglömd spira,
I en ärrad hand,

Vildvuxna fält,
Utarmad brand,
Högar från torn,
Som förvandlats till sand,

Gamla är vågor,
Över uråldrig strand,
En namnlös kung,
I ett namnlöst land,

Är Du,
Är Jag.




Bunden vers av Elias N. Lockne
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-07 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne