Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forskare visar att risken att dö innom 4 år minskar med 17% med 4 koppar kaffe om dagen


Fyra koppar kaffe om dagen

Drick fyra koppar kaffe om dagen
om du inte får ont i magen

17% mindre risk att dö du tar
du har massor av koppar att dricka kvar

Jag njuter dom i fulla drag
med själfullt välbehag

Förlänger jag livet med kaffe
så föredrar jag latte

Att minska risken att dö från 1 på
tio tusen till 0, 83 på tio tusen är ju bra
Det blir 17% en alldeles utmärkt siffra

Så går det till min vän
att trixa med statistiken

Forskaren får sin lön
fritt kaffe i alla dar
Kaffeproducenterna tycker det är bra
mera kaffe måste alla ha.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-19 17:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
med statistik kan man alltid trixa och manipulera.
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP