Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här sade barnet som just fyllt femton, 'jag är väl inget barn'? Jo, enligt lagen är barnet det. Medan andra hävdar att de visst är barn, men vill bli behandlade ibland som om de 'visste bättre'.


Rimligen 2017 07 28




I

Uppehåll eller bris
i väder och i luft
torka, doft eller fukt
alltid blir det väder
på något som vis

II

Konrad har en i och för sig syster
även om henne inte precis äger
inte vill då hon något säger höra på
istället står och väger han ord
ser på henne hon nog vill bli yster.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-08-01 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP