Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt drömmen bli verklighet


Som ett elixir
flyter ditt väsen
i mitt blod

ger magisk kraft

du berusar mig
skapar ett beroende
törstar varje droppe

smaken av kärlek

befinner mig i
en förtrollad värld
där allt underskönt

går i uppfyllelse

det jag önskar
finns hos dig
tillfredsställer varje cell

min kära drömprins




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2017-07-29 17:17



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fint skrivet om längtan till den ultimata kärleken
2017-08-04

    ej medlem längre
Underbart vackert, hoppas att han knackar på hos dig..
2017-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Må han uppenbara sig med lust och glädje stor!
2017-07-31

  Quasimodo
En skön dröm som längtar till en verklighet och för allt som kan bli i den.
2017-07-30

  Marianne Räf
Lycka till med drömprinsen !!
Så han blir mer än en härlig dröm !
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP