Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En glädjebringare.


Tack till Poesin


Poesi är gudomligt härligt !
Vad som helst kan tecknas ned,
uttryckas, - å, det är MYCKET !

Å att bli inspirerad av
andra poeter, då de gör
bra ifrån sig, är -- Kanoon !!

Poesin är en hel Värld,
där vinddrivna själar möts
å suddar ut Ensamhet.

Den ger en tillfredsställelse
till hjärtan, med jysta
A-ha-upplevelser å kickar !

För mig, själv, är det ett måste
å klämma ur mig dikter --
med varierande resultat !

Ett behov, så påtagligt som
hunger å sex, - vad du vill, - -
- - abstinens om jag blir utan!

Mycken skit kan komma ur
diktarpennor, - men det är bara
för att allt KAN bli skrivet.

Jag vill, här, tacka Poesin,
som kom till mig, redan, --
då jag var väldigt ung !









Fri vers av Marianne Räf
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-01 19:50



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Håller med till hundra procent!!!
2017-08-02

    ej medlem längre
Håller mig dig!
Tack för din fina hyllning!

2017-08-02

  Salvation Pepper
Ja, det måste komma ut mycket jord från pennan - annars har ju de blommande fröna ingenstans att växa!

Diktandet är en trädgård
som kräver vård.
2017-08-02

  objekt3
Skriv, bara skriv
2017-08-02

    ej medlem längre
Visst är det viktigt med poesi, det klarar vi oss inte utan!

Fint skrivet!
2017-08-01

    ej medlem längre
utan bröd klarar man sig några dagar men utan poesi aldrig, sa baudelaire.
2017-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Och jag håller helt med dig! Skrivandet är en drog jag upptäckte sent i livet. Vilken bra terapi!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf