Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst rollspel, vill här ingressen förtydliga det som. Ämnet för dagen. Lite ofullständiga sketcher. Något att som bygga vidare på. Mer personligt styrt. De flesta vill ju ändå manipulera och intrigera. Så varför inte i en roll?


Dagens skörd 1: 2017 08 02




I
Det värsta med Stig, i rollen som Caesar, inte skulle klara rollen ens som stiatist med bravur.

II
Stig förstår hur hon kan se honom i rollen som läkare.
Han som inte ens kan hålla sitt stetoskop i rätt hand, efter en riktigt våt fest.

III
Kan du någon som riktigt illa historia om läkare?
Om inte, kan du väl dra någon riktig historia?
Om en riktigt illa läkare?

IV
En får ha en lätt tillbaka lutad filosofi,
då en läser texter naturen uti.

V
Variationer, dock ej för piano och triangel.

Du vågar inte skita när du badar.
Du vägrar äta där du skiter.
Du vill kanske som vada i mat.
Bara inte som vada i skit.
Vill du inte bada när du äter?
Vem vill äta, när du badar? (Skiter)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2017-08-02 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP