Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagen till Nåders !


Dikt - ur kurs!


Som växande, blommande liljor
är våra uttrycksfulla viljor.

Önskar man sig nått, så finns det - där.
Exempelvis -- en kärleksaffär ....!

Man satsar på, blott, jysta grejer.
Behövs det, man en torped lejer!

Hellre det, än att bli utsatt för - - -
Fi´s attacker, så att man, själv, dör!

Denna dikt är ute å seglar!
Över pappret poeten dräglar !

När ska den landa, komma i hamn?
Är den en varg - eller mer ett lamm?

En miserabel å galen sort, - - - -
som - till varje pris - måste tas bort?

Men jag agerar till dess försvar. -
Låter den - mot alla odds - bli kvar !

Misslyckad text, som ej kasseras...
Man kan fråga sig vad som menas!

Det enda som är vettigt med den --
är att jag här nämner Kärleken ! !

Som liksom dök upp - från Ingenstans.
Kanske, det handlar om Blå Romans ?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-02 12:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du kan aldrig misslyckas, med dina texter! De kommer gående ur själ och hjärta och säger mycket.
2017-08-03

  Anya VIP
Jaa kärleken är stark...tänker jag när jag läser. Blå romans...intressant tillstånd. Funderar på vad som menas. Vad gäller misslyckad text så är ingen av dina texter misslyckade. Du är bra!
2017-08-02

    ej medlem längre
Ja vem vet vad som väntar...kanske kärleken dyker upp när man inte anar det!
2017-08-02

  bumerang

Friska härliga rimmade rader.
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf