Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vistas i sitt element


Vi simmar vidare

Simmar
vattnet är svalt mot huden
en cirkelrörelse
som ett fiskstim
efter och bredvid
och allt för att inte krocka in i varandra
några ungar stimmar i lilla bassängen
sen stimmar de i änden på vår bassäng
men vi simmar vidare tiden ut




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-08-02 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa