Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen i legio.


Rädd om livet !


Vill inte att Historien ska
gå in i ett Sammanbrott!

Tror att allt fortsätter, --
- trots de många
Apokalypser som skrivits,
vilka förebådar
Världens Undergång å död!

Vi måste hejda oss !

Inte piska ---
Utvecklingen att stiga
in i Katastrof !!

Ta oss Samman, ---
--- kan vi det ?

* * * *
Har legio med Minnen
ur Gårdagen, sedan
långt innan det jag
föddes till detta liv.

Det är Ingen Fantasivärld,
sitter som berg
i mig, jag lovar !

Har lärt mig en del på
Resan, - saker som gör
att jag vill veta mer ...!

Är rädd om mitt liv !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-03 15:13



Bookmark and Share


  aol
Rätt tänkt så vännen,
2017-10-29

    ej medlem längre
livet är det värdefullaste man har. men får jag välja mellan totalförlamning o död tar
jag det senare.
2017-08-04

    ej medlem längre
Ord som tyder på erfarenhet och livsvisdom!
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf