Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder i sekunder

Mörkret meddelar sig inte

om ett undfallande ljus

 

mellanrummen som staplas

 

 

 

 

lager efter lager

av existentiell plast 

 

till endast en spelare återstår

trehundrasextiofem tusen

Us Dollars

 

gröna texturer

och fortfarande bjuder livet

 

Ingen befrielse




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-07 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP