Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lukt, bukt, fukt, odör, förför. Använder mig väl helt som löst baserat på rickens boliner, yster av rader och rim. I övrigt så friskt det står ett hjärta som mitt hyggligt fritt. Skriven nu i rappet, som en våd av tapet, löst inspirerad av 'hoppla Silver'


Rim? 2017 08 09




Rengöringsmedel bjuder högst frätande lukt
ofta i badrum drypande av fukt
bor en i kustnära läge samt odör
väl blott romantiker o generationer det förför
om så en med sin dille för städning får bukt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-08-09 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP