Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd blad till

Kroppen brinner alltid varm,
Alla får gå arm i arm

Sagor slutar alltid väl,
Kyssar ges bort utan skäl,

Sorgen sedan länge glömd,
Själviskheten är fördömd,

Kärlek vägrar kapitulera,
Ingen här är gjord av lera,

Livet är en evigfest,
Frisatt ifrån hjärtepest,

På andra sidan.

Fast när din stövel stegar fram,
Och till sist över gränsen,
Vänder du dig sakta om,
Ser mot grönskan från där du kom,

Då suktar du att än en gång,
Få stå på,
Andra sidan.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-09 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att se kärleken från "Andra sidan" och i backspegeln ger din text en skarp kontrast som öppnar upp en ny dimension. Är det i själva verket livet man ser?
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne