Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustisol

jag har vandrat länge
genom livet, men
aldrig förr, aldrig förr
att jag känt som då,
när jag i ögonvrån
fick syn på dig -
det riktigt sög till i magen -
en sensommar augustidag
när solen bar dig
i sitt hår

 

- augusti 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-23 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin..
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl