Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röstkort till kyrkovalet har kommit ... 


Dagsvers om kyrkovalet

Nu så står man i valet och kvalet:
röstkort har kommit till kyrkovalet!
Vem stämmer bäst med min preferens?
Med vilken grupp är jag mest överens?
Kan jag leva i endräkt och sämja
med folk som gillar Job och Nehemja,
eller får profeterna flyga och fara
till förmån för Jimmies blågula skara?
Borgerlig, kyrksam, demokrat (-social) -
nu får du våndas över ditt val.
Är du från landet, kanske från stan,
röstar du fel så tar väl dig Phan!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-29 20:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bojkotta det.
Gå ur Svenska Kyrkan.
Den är en fallen institution. Totalt babyloniserad.
Kristendom och politik har ingenting gemensamt.
Kristna som sysslar med politik är förrädare.
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP