Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går det att skriva sång och musik hur som helst? Jo, det har gått bra hittills. Nu är det bara musiken som saknas. Men det överlåter jag till Nils. Nu känner jag ingen som heter så, men de flesta får nog gå.


Uppsluppen och glad sång





Vad gör jag då, uppå dass?
Jo, jag längtar, efter glass.
I ett nu hör jag dig,
då du trängtar efter mig.

Så som solen lyser där
trillingar lika som bär
åker fort väl på sin cykel
då de tävlar triathlon uti gyckel.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 18:56



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket glädje här, verkligen
2017-08-31

  Bengt H VIP
Bra förklarande titel.
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP