Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankefågel

 

 

du renade dina sinnen i sjön
slöt dina ögon
och klipphällarna omfamnade ditt lugn
din tankefågel landade i min hand
du förstod aldrig inte någon förstod
smärtan av att inte kunna leva ut




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-20 12:14



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Denna är nära intill berör!
2017-09-20

    ej medlem längre
Poesi så vacker och stark! Man kan försöka finna trösten och lugnet, men det finns en smärta i att inte leva ut.
2017-09-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Det var han som vingklippt och ofärdig bara skådat svalornas flykt från marken, men han orkade inte längre gråta !
2017-09-20

    Sefarge VIP
Kryptiskt stilla
Med egenartad
Skönhet i orden
;)



2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser