Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var


järnten

flykten
att bara klippa

men tapeten var fin tyckte jag
tyckte inte de
finast tänkbara hade jag tänkt verkligen tänkbara

var och en blir salig

jag är borta nu
hon också

de sade inte att någon dött
ville väl inte att man skulle tänka




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-21 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland blir det lilla det stora, när det stora blir allt för stort. Fint fångat här.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Taly