Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här vill jag ha det då känslorna ta över


Björnkram

Krama mig hårt nu
I en väldig björnkram
För jag åker berg-och-dalbana
I känslolandskapet

Låt mig få känna din värme
Helt nära
Legera mig med dig ett tag

När du släpper mig
Med en sugkoppskyss
Är allt reparerat
I de själsliga korridorerna




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-05-29 10:12



Bookmark and Share


  Madjori
Ännu en dikt av dig som jag bara njuter av att läsa ...
lägger in den som bokmärke.

Madjori
2006-06-16

    Regina E
En varm och kärleksfull dikt. Ditt bildspråk här ropar högt, det är kraftiga, konkreta uttryck "björnkram" och "berg-och dalbana" och "sugkoppskyssen" som smäller högst av alla (*ler*).
2006-05-29

  Teresia Ridell
Känner igen de känslostormarna !
Bra uttryck: "känslolandskap"; "i de själsliga korridorerna"
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö