Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå drömmande

 

 


jag skådar dig
vidvandrare
skådar med tömd blick

i det rena vattnet
källan häller
i kristallens klara skål

 


vaknade med en jojo i handen
djupt röd blank trädd med silke


tänkte;

två halvor samman
tvinnad tråd samman


jojo vandrar upp och ned

 

tänkte;

liv kan vara en livsjojo

 

minnesflagor regnar ned
på golvet

 


ur eldstaden
utan gator
utan brunn


krukan ligger sönderslagen
gled ur hand
föll
hårt

 


mumlande för de
minnesflagorna
samtal
sins emellan

 

 

de blå drömmande snäckorna
ligger söndertrampade på stranden
och jag undrar vad mina fötter gjorde




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-24 13:39



Bookmark and Share


  peter markurth
Gillar
2017-09-25

  Jan Widströmer VIP
Fragmentariskt suggestivt
2017-09-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Vilka tolkningar vilka iakttagelser vilka magiskt förtrollade bilder - Jag tycker mig se varierande landskap, minnesfragment löst sammanbundna och. . .
-
Jag bokmärker texten !!!
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser