Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

Ett leende
Ett endaste leende till och du får se mig gå sönder
Krackelera som torraste lera
Smälta ihop till en liten hög och försvinna
Åldras från tjugoett till etthundratjugo
På en sekund
Falla fritt för alltid
Masseras
Förvridas
Du kommer få se ett förfall
Uttryckt i ett nervöst leende




Fri vers (Fri form) av Sven Berglund
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-09-28 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Berglund