Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller ibland att finna sig. Det går inte an att säga 'sanningar'. Linda gärna in det litet. Som att befinna sig på restaurang. Säga till sitt sällskap. 'Skall gå och pudra näsan. Trots att servitören är på väg med notan för kvällens övningar.


Påhittigt?




Vad det var för ett ljud?
Det som lät och luktade
precis som en fis?

Åh, det var bara en byrå.
Jag är byrådirektör,
på lediga stunder.



(Maj 2012)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2017-10-01 06:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att finna
rätt ord ha
munnens gång-
järn mjukt och
välsmort är inte
alltid lätt gjort...
Men Du fick till det!

2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP