Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skald...




Du skald
som
anar
himlens hemlighet
o
känner
nattens vemod

skriv
mig
dina drömmar
ur bedårande
poesi

pränta
ditt
skälvande ord
mot
min gryning

förära
dina
strofer
ur lidelse o lust

rör
min dag
med
sagans trollspö

låt
din lyrik
bli en låga
i min falnande eld


Bodil Sandberg-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-05-29 19:46



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Ni svänger era magiska stavar över världen och sprider glitter och leendenomkring er idag, Bodil o Dan...
2006-05-29

  Oskar...
Det är fantastiskt hur du kan trolla med ord.. och beröra så många..
Vilken önskan du uttrycker, det är härligt att känna hur nära du är dina texter. Jag menar att dom känns så omsorgsfullt nedpräntade. Visst, kanske kommer dom till fort, vad vet jag.. men de blir inte desto mindre omsorgsfulla.

Du ska ha ett stort tack för att du delar med dig av alla dina härliga ord!
2006-05-29

  Ingrid Nilsson
Ja,en nåd att stilla bedja om...mycket vackert...
2006-05-29

  DanSan
*

*

Du fantastiska poetissa

som svingar ditt spö

känn kraften från kvällningen

allt det där som är långtifrån

mörkret smyger sig på

då kommer jag tassande

med min poesi . . .

för att låta dig

ta del av mig!!!

Jag skriver för att glädja

och förundra

när du i natten blundar

kommer vackra tankar

som berör

i sömnen så skön




MVH Dan




*
2006-05-29

  mb74
starkt o mycket bra skriven:))
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg