Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våra lekar i gräset


Utan fotfäste i gräset och jag
tillåter mig att falla
tills glasögonen ligger bredvid mig på fastmarken
och du sitter ovanpå.




Fri vers av Dan Linder
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-05-30 09:25



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Härliga bilder framkallade av denna sköna.
2006-06-02

  Cris
Ovanpå stackars glasögon :-)

Fin dikt... rummel i gröngräset
ger finfin bild
2006-05-30

  alfa
Kom på mig själv med att fundera på vilket tvättmedel som är bäst på att ta bort gräsfläckar.
Skäms på mig! :)
Men som förälder gör man ju det...
Som pojkvän bryr jag mig inte alls...det är ju hennes knän som blir gröna...

Många härliga bilder du förmedlar.
Tack!
2006-05-30

  sol
*porrpudel* ha ha... guud...
mm en liten "daning" ..tack för den!!
lite vårkänsla i regnrusket..

får lust rumla runt...
2006-05-30

  Sanningsägaren VIP
och följdfrågan blir då:

optiker nästa eller barnmorskan?

kompaktpoesi a la Linder

I love it!
2006-05-30

  Daniel_78 VIP
mmm detta blir jag glad av att läsa, härligt.
2006-05-30

  DanSan
*

Underbart Dan

Välkommen tillbaka!!!

Ja en underbar kort dikt

med så mycket åtrå i!!!

MVH Dan


*
2006-05-30

  Propella
Ja! Porrpudeln återvänder! *applåderar* Jisses vad jag har längtat efter det här. Och det var värt all väntan.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder