Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en har ett barn inom sig som tänker och känner frustration över hur knasig en annan är. Hur gammalt är det barnet då? Det tänker nog 'som det har förstånd till'. Det gör jag också. Ibland.


E(f)tertanke





På stenåldern hade
de varken teve,
musik eller internet.

Undrar vad de
gjorde av all
fri tid då?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-24 23:54



Bookmark and Share


  Ric
De gjorde förmodligen något vettigt.
2017-10-25

  Nanna X
Musik hade de säkert. De kunde väl slå ett par stenar mot varandra och sjunga.
2017-10-25

  ULJO
Kanske de njöt av den tystnad vi inte har
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP