Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns möjlighet att skriva om saken en smula inlindat med metaforer och på vers. Men lusten till det svek mig. Att du och jag kan ha litet olika världsbild ibland. Kan vi ändå vara lekkamrater, eller?


Besvikelse - en tolkning





Besvikelse - Den väntat sig ett ja och får ett nej.
Anser sig ha rätten på sin sida att 'starta krig'.
Som om något kunde förändra någons världsbild,
plötsligt känna sig tvungen att lämna
'tillbaka hink och spade i sandlådan'.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-25 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Krumelurigt? Handlar det inte om kunskapsklyftor?
2017-10-25

  ULJO
Hink och spade. Världspolitiken idag?
2017-10-25

    ej medlem längre
Tänkvärt! Den enda man med säkerhet kan förändra är sig själv. Men att känna förståelse för någon som inte tänker som än själv kan ändå göra att man kommer en bit på väg.
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP