Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


jag

tänk om
tänk igen
ifall jag inte varit

jag

om jag hade varit du

ville haft allt
serverat
haha

om ditt liv varit
en tanke balanserad på lina

om ifall inte jag haft just precis exakt mina företräden
haft din talang inte min
dina ögon lugg
hur

hade jag gillat färg
måst ta till svart fast jag gillat färg
eller gillat svart vilket svart då?

vore världen mot mig mer ogin vore
jag en förlorare stämplad från då startskottet
gick
jag vidare i mina vyer

nej jag tror
det varit fått vara

svårt
du




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-27 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt många ord där
se ljuset
gått jag tiden ut
strömmen mot
modig är den
som vågar visa sig
som den är

du är bra





2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Taly