Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självförnekelse


I uppförsbacke

Känner mig löjlig i min för stora kropp
som ett fodral som fyllts med kval
förtret och självförnekelse
orkar snart inte baxa mig själv i uppförsbacke
orkar snart inte mera...




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-10-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa