Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men inte jätte konstig.


en konstig text

jag skrev en saga om att fabulera
det finns ingen gräns när man leker med lera
det finns inte mindre, det finns inte mera
jag har en tanke som vill manifestera

skapa en värld som är bara min
som funkar som mig med ett lås och en grind
låter det hårt? för mig känns det tryggt
jag är inte säker då jag känner mig skygg

jag gillar stillhet och föredrar original
jag gillar att tävla och dra till nån bar
jag gillar träning och gillar förbättring
jag gillar yoga och jag gillar klättring

jag behöver få leva enligt min egna klocka
om jag kör i din bil så kommer vi krocka

du får hälsa på mig ibland om du vill
men jag kommer att flippa om du stökar till
för jag blir sån. peace.




Fri vers (Fri form) av Nellie629
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-07 13:04



Bookmark and Share


    paradisihelvetet
Skitbra fan! Jag diggar den :)
2017-11-12

  Silverstripe
En textleverans
med kromad glans
i din värld är du värden
styr över färden
du är kingen vid ratten
plockar punchline - där satt den
och vi som läser om
dikter det fräser om
finns ingen som väser som
du är en racer som
accar i ordens labyrinter
laddar streetsmarta finter
snabb som en sprinter
hett fast de e vinter
läsvärt på alla vis
för du e sån. peace



2017-11-07

  Leo Rudolphzon
Den texte ju bra
Den fångar mej
Snygg jobb
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629