Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackraste

vackraste kärleken 



stå nära
vid min sida

i viskande vind 
hur tanken smeker
själens inre landskap


i ögonblick
av längtan



sköra och varma känslor
landar på arket

 

om kärlek




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-07 20:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar längtansfull ... har samma längtan ... efter någon ...
I sanning äkta längtan ... önskan om att den sanna kärleken till slut ska visa sig .... saknad efter kärlek ...
2017-11-09

    ej medlem längre
kärlekens andetag
doften över kronbladshud
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP