Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


måndag

så kommer där en annan måndag

när du inte blev väckt i ottan

måhända rent av hunnit somna om

eller bara slapp igenom utan att det blev värre

än så här

youdunnit man




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-14 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hm väckarklockan nödstänger jag ibland
men då blir starten vådlig :(
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly