Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tristessens ättestupa på äldreboendet


renyu24nov17

Ensamma sitter

de gamla på sina rum

Väntar på Godot




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 18:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Väl hellre vänta på ingen, med döden kommer ej heller tingen, varken släkten o sömnen söt, ej heller julens gröt, blott mandel bitter i bingen?
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP