Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dystra månaden

På andra sidan mörkrets hjärta
finns ett ljus som förundrar.

Små ledsna änglar med avslitna vingar -
nu helas de åter.

Den dystra månaden
går mot sitt slut.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-25 18:03



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Förunderligt berörande...
Jag kan inte hitta något som kan förbättras.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP