Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg tar tid

Sorg tar tid
bleknar till vemod
blåmärken tonar bort
snart finns bara molandet kvar
ömheten
det känns nästan inte alls

men kroppen minns




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-27 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP