Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....ord av liv

ord av liv

en sprudlande energi 

att längta efter hur orden blir en vacker skapelse 

en fröjd för ögat att läsa

 

likt att vandra på vackraste stranden

känn hur mjukaste sanden 

smeker foten

 

vattnets ljud sveper om livets källa

en lugnande oas 

att älska

 

känn känslan beröra 

ditt

 

 

inre

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-16 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP