Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till H med varmt tack


Ögonblickets nu

 

ögonblickets nu

vid en oväntad gåva,

hanteras varsamt

 

pärmens årstidsbild

styrkan i skör kolorit

ögonblickets nu

 

innanför pärmen

innehållsförteckningen

en förberedning

 

rad för rad intas

ett helt livs historia

tacksamt mottagen

 

ögon blickar, nu

läser med själ och hjärta

tiden försvinner

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-12-20 07:50



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Vackert, vackert!
2018-01-05

  in effigie VIP
ljuvligt måleri i ordens sköna...
2017-12-23

  Eva Langrath VIP
Vackert
2017-12-21

  Heikki Hellman
Vacker haiku!
Tack för din feedback. Manus till min nästa bok är nära bli färdigt. God fortsättning under de senaste tiderna av slutet av detta år!
2017-12-21

  walborg
En underbar koncentrerad text
2017-12-21

  Ann V Åhsberg VIP
Härliga tänkvärda haikus som har samband!
2017-12-20

  Bossepoet från Österbotten
som alltid
orden
tankarna
som kommer
efteråt
2017-12-20

  Jan Widströmer VIP
Väl "verserad" tänkvärdhet.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP