Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlande

Frostkalla nätter gör mig till ett offer.
Ligger stilla i min bädd.
Mina tankar är fast i förtvivlan.
Kanske är det snart dags att lämna in.

Låta bättre liv få passera.
Inte vara ett stort och tungt stenblock.
Låta luften vara fri och dansande på ängen.
Inte vara den som hatar sig själv.

Ligger livlös i fåtöljen.
Fast lever lika mycket som du.
Rör knappt mina ögonlock.
Bara tankarna går runt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-31 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream