Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till O.


När hyllan brister (tanka)

 

 

När hyllan brister

under en vän du mister

skiftar livet färg

 

från självklarhetens solljus

till saknadens stjärnhimmel

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-04 22:36



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kram!
2018-01-06

  walborg
Så välfunnet uttryckt övergivenhet och saknad
2018-01-06

    ADI Nehlin
Så fint, sorgligt och berörande.
2018-01-05

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
när hyllan brister
och revan öppnas
ser du verkligen
saknadens stjärnhimmel
fick din dikt mig att skriva
2018-01-05

  stig wikman
Sååååå fint.

Kram å applåd till dej från mej .
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP