Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktig frost

Ängens frostblommor
är bara illusioner,
flyktiga sagor
som vinden blåser bort
i sitt nästa andetag

Man kan se dem berättas
när solen står som högst
på den klarblå himlen
och allt omkring
står andäktigt stilla




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-10 13:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Verkligen fina bilder formuleringar i denna dikt !
Kan svårligen låta bli att -

Bokmärka !!!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta